Nyheter

Skånesport söker medarbetare

Skånesport.se har verkligen tagits emot av Skåningarna och vi har snabbt blivit en del av deras vardag av sportnyheter. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas med stora projekt under 2017. Därför söker vi nu en skribent med vass penna och stor passion för skånskt föreningsliv.

Sedan september har Skånesport satsat på att bli en stark digital aktör när det gäller bevakning och rapportering om skånsk sport. Vår ambition är att varenda artikel som läggs upp ska skilja sig åt jämfört med vanlig sportrapportering.
Därför söker vi inte en vanlig sportreporter.
Vi söker någon som har sin egen attityd i texterna. Någon som har en förståelse i hur föreningslivet fungerar och vilken funktion den har i samhället.

Skånesport samarbetar dessutom med Lokaltidningen där vi är innehållsleverantör av sport till samtliga skånska editioner. Därför är erfarenhet från medieproduktion där deadlines måste respekteras ett krav.

Skånesport samarbetar även direkt med föreningar med digitala föreningsmagasin. Därför behöver vi en person som behärskar flera sporter och är insatt i hur den skånska föreningskartan ser ut.

Den viktigaste egenskapen är ändå att du har ett personligt driv, en passion och en förmåga att anpassa dig utifrån omvärlden. Vi arbetar med extremt varierande arbetstider, men för rätt person med rätt struktur finns stora möjligheter att själv påverka sina arbetstider.
Vi har kontor på Malmö Arena och utgår därifrån, men våra journalister arbetar mycket ute på fältet och från sina hem.

Skicka din ansökan till red@skanesport.se
( Vi kontaktar vid intresse )

Relaterade artiklar

Back to top button
Close