skanesport_desktop-panorama-1

FrysboxenNyheter

Frysboxen hockeypodd, möt Anders Svensson

Fostrad i Rögle var han den förste att göra den då förbjudna resan från Ängelholm till Malmö i slutet av 80-talet. På senare år har han skapat rubriker när han härom året var med i projektet som skulle lansera ryska proffsligan KHL i Sverige. Möt Anders Svensson i veckans avsnitt av Frysboxen.
Det blir såklart en hel del snack om ungdomsåren i Rögle och om den otillåtna flytten över Glumslövs backar. Bland SM guld och snack om bröderna Elvenes blir det såklart lite om KHL projektets status just nu. Ciceroner rinkside är Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Välkommen till avsnitt 19 av Frysboxen med Anders Svensson!


Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close