Nyheter

Månsson förlänger med HK Malmö trots utlandsbud

Robert Månsson hade bud från flera klubbar ute i Europa.
Men efter att ha blivit korsbandsskadad (operation om två veckor) så väljer den Sävehofbördige gentlemannen att bli kvar i 040-land.

I ett pressmeddelande skriver klubben:
“Med mycket stor glädje och tillfredsställelse kan vi konstatera att vår lagkapten och sanna föredöme Robert Månsson stannar i HK Malmö ytterligare två säsonger. Robert är en av våra absolut viktigaste spelare och är inte bara en mycket kompetent handbollsspelare, utan minst lika viktig utanför plan med sitt professionella sätt att agera i alla lägen. Han är omåttligt populär bland både spelare, ledare, ungdomar och samarbetspartners.
Kommande säsong kommer han att inleda med rehabilitering av sin korsbandsskada och har tillfälligt lämnat över kaptensbindeln till Mirsad Pecikoza, men kommer finnas med som en viktig kugge runt laget både vid träningar och matcher.”

– Det är en glädjens dag. Att ha Robban kvar i vår förening betyder så mycket mer än enbart få en underskrift av en duktig handbollsspelare. Med sin personlighet är han viktigare för oss än vad många förstår. Jag är väldigt glad över att få ha honom kvar i klubben, säger Jörgen Rasmusson, ordförande i HK Malmö.
Robert själv kommenterar:
– Det känns väldigt bra. Jag känner att jag får lugn och ro med att kunna komma tillbaka från skadan och jag ser fram emot en comeback med mina lagkamrater. Jag är fast besluten att komma tillbaka och bidra på minst samma nivå som jag gjort i Malmö så här långt. Vi har mycket kvar att uträtta tillsammans.

Läs även:

Blackout vid beskedet – nu vet Månsson mer

Relaterade artiklar

Back to top button
Close