skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Arnason inte med mot Helsingör

Ryktena surrar om Kari Arnason. Han kommer heller inte att spela i morgondagens MFF-match mot Helsingör.

Tränaren Magnus Pehrsson hävdar dock att det beslutet inte har något som helst att göra med ryktena om hans gamla klubb Rotherham och Cypern.

– Kari har inte gjort något konstgräspass på flera månader. Det är därför han står över, säger han.

Fönstret ut stänger på tisdag. MFF har värvat mittbacken Lasse Nielsen. Kari Arnason har dock uttryckt önskemål om att förlänga kontraktet med MFF som går ut efter den här säsongen. MFF:s inställning är att avvakta.

Den senaste dagarna har det därför börjat pratas om intresse från utländska klubbar. Enligt Fotbollskanalen handlar det om Rotherham United, som var klubben han spelade i när han värvades till MFF, samt cypriotiska AC Omonia.

Ryktet om Rotherham United kommer från den lokala tidningen Rotherham Advertiser och planen är att Kari Arnason ska hjälpa laget att rädda nytt kontrakt. För närvarande ligger Rotherham sist i tabellen och måste ta ikapp nio poäng på 19 matcher.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close