skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Intersport går in i Hyllie Sports Camp

Hyllie Sports Camp, är ett idrottsläger som arrangeras av Hyllie Sportcenter och nio av Malmös ledande idrottsföreningar. Lägret, som vänder sig till 10-16-åringar från hela Sverige och Danmark, arrangeras för första gången sommaren 2017. Hyllie Sports Camp kommer att erbjuda följande sporter: badminton, bordtennis, fotboll, innebandy, multisport, ridning, simning, squash och tennis. Deltagarna kommer att bo på Malmö Arena Hotell och förutom mycket sport samt kringaktiviteter kommer det vara fokus på en hälsosam livsstil.

Hyllie Sportscamps projektledare Maria Pääjärvi:
– Vi är mycket glada att INTERSPORT går in som partner i Hyllie Sports Camp. Genom avtalet får vi en marknadsföringskanal som hjälper oss att nå ut till aktiva idrottare i hela landet. INTERSPORT blir även leverantör av kläder och tillbehör till lägret vilket garanterar alla deltagare, funktionärer samt ledare produkter av hög kvalité.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close