skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Ola Lindgren fortsätter i IFK Kristianstad

Det har ryktats om klubbar i Mellanöstern och Ungern.
Men när det kom till kritan beslutade sig Ola Lindgren för att stanna kvar i minst två år till i IFK Kristianstad.

IFK Kristianstad presenterade idag nyheten att klubben har kommit överens om en förlängning av kontraktet med tränare Ola Lindgren. Kontraktet lyder på 2 + 1 år.

I ett pressmeddelande skriver klubben:
”Ola Lindgren tog över IFK Kristianstad i februari 2012 och varit en väldigt stor del i föreningens utveckling de senaste åren. Under sina fem säsonger i klubben har han tagit IFK Kristianstad till fyra SM-finaler och två av dessa finaler har slutat med SM-guld. Lägg därtill spel i EHF cupen och bra resultat i Champions League. Under Olas år i klubben har vi förutom medaljerna utbildat flera spelare som tagit klivet ut i Europa och landslag.”
– Jag ser fram emot nya år med IFK Kristianstad. En härlig utmaning där vi kan fortsätta på den väg vi startat säger Ola Lindgren.

I pressmeddelande fortsätter klubben:
”Ola Lindgren är en av Skandinaviens bästa tränare och med 584 landskamper som spelare och ledare för svenska landslaget är han en av de största handbollsprofilerna i Sverige genom tiderna. Hans intåg i IFK Kristianstad var starten på en ny kultur i föreningen.
Att Ola valt att förlänga sitt kontrakt möjliggör det för oss att fortsätta på den inslagna väg som vi startat. Förlängningen ger oss även möjligheter att utveckla och stärka vår position både nationellt som internationellt.
Ola har varit vårt förstaval och skapar en trygghet för framtiden.”
– Ola är en av de stora inom handbollsvärlden och att han väljer att stanna i IFK Kristianstad är vi väldigt glada för. För IFKs del handlar det om att skapa kontinuitet både på och vid sidan av plan. Ola har skapat en speciell kultur och attityd som gett resultat. Med Olas kontraktsförlängning säkerställer vi att detta framöver kommer att fortsätta ge resultat, avslutar sportchefen Jesper Larsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close