skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackNyheter

Blått snack 31 Jan, möt Jan-Olov Kindvall

Han var 18 år under hela Europa äventyret i slutet av 70-talet och han spelade hela den klassiska matchen not Nottingham Forest på Olympiastadion i München 1979. Möt killen som gjorde kometkarriär i himmelsblått, Jan-Olov Kindvall. Det blir såklart Jan-Olovs berättelse om Europa äventyret och som i tidigare poddar dyker Bertil Ravalds hästsalva upp igen…. . Det blir snack om akademierna (Jan-Olov är idag ansvarog äör MFF i samhället) och mycket mycket mer. Som vanligt är det Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner som är ciceroner i den himmelsblå världen. Varmt välkommen till avsnitt 53 av Blått Snack.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close