Nyheter

Hannula till Skabersjö

Skabersjö IF har gjort klart med en ny assisterande tränare i Hampus Hannula, som tillsammans med huvudtränare Martin Prahl ska leda det gulgröna laget under kommande säsong.

– Vi har inte förivrat oss i rekryteringsprocessen, utan vi har arbetat målmedvetet efter en tydlig kravprofil i vilken vi anser att Hampus Hannula passar alldeles förträffligt. Jag är väldigt glad över att Hampus har valt att fortsätta sin tränarkarriär hos oss. Det är en ambitiös och kunnig fotbollstränare som sin ringa ålder till trots har en framstående ledarerfarenhet. Dessutom har han ett stort hjärta för föreningen, vilket givetvis är av stor betydelse. Det är min fasta övertygelse att Hampus kommer att tillföra kompetens, engagemang och nytänkande, vilket kommer att utveckla vår kompetenta trupp ytterligare, säger klubbens ordförande Mattias Andersson.

– Skabersjös färger är de som flyter i mina ådror så valet var enkelt när möjligheten väl dök upp. Jag ser verkligen framemot att få arbeta tillsammans med såväl spelarna som Martin Prahl, då jag har fått ett väldigt gott intryck av dem. Dessutom är jag väl medveten om truppens höga kvalitet och jag både tror och hoppas att vi kommer att vara med och slåss i toppen av tabellen även kommande säsong, säger Hampus Hannula.

Hampus Hannula kommer närmast från uppdrag i Husie IF:s damlag och kontraktet med Skabersjö IF sträcker sig över 2017.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close