Nyheter

Alfred blir kvar i LUGI

LUGI HF fortsätter lagbygget inför nästa säsong, och idag har vi förlängt med den talangfulle niometersspelaren Alfred Jönsson, född -98, på ytterligare 2 år. Alfred som haft en mycket positiv utveckling det senaste året kommer bli en av nyckelspelarna nästa år och lundapubliken kan nu se fram emot att få se honom spela i den vinröda tröjan de kommande åren.

Jönsson har trots sin unga ålder redan gjort två framgångsrika elitseriesäsonger med hittills 91 gjorda mål i Handbollsligan. Han har meriter från både U21-landslaget och U18-landslaget och spås en ljus framtid.

– Det känns väldigt bra att vi redan nu gjort klart med Alfred och de ska bli spännande att följa hans fortsatta utveckling, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI.

Tränar Tomas Axnér fortsätter att hylla klubbens stora påläggskalv.
– Han har en exceptionell talang och har i ung ålder redan presterat på den högsta nivån. Jag ser det som en förmån att tillsammans med ”Affe” kunna ta ytterligare kliv i den utvecklingen för att så småningom slussa ut honom i proffslivet.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close