Nyheter

Från Höllviken till Torn

Torns IF fortsätter att stärka upp inför årets division tv-säsong.
Senaste namnet in i truppen är Rasmus Larsson.

Efter att tidigare ha representerat Västra Ingelstad IS, Oxie IF, Trelleborgs FF, Kvarnby IK och FC Höllviken är nu försvarsspelaren Rasmus Larsson klar för torns IF.
Tränare Kalle Ringhov kommentar: Bra inställning och att alltid göra sitt yttersta präglar Rasmus. Följsam försvarsspelare med bra passningsfot. En spelare som verkligen passar bra in i Torns IF.

Fem snabba:

Position jag helst spelar på: Mittback

Hur är ditt synsätt på fotboll: Gillar att spela disciplinerad och välorganiserad fotboll, där laget vågar hålla i bollen.

Vad avgjorde att du valde att gå till Torns IF: Fick ett mycket bra första intryck både av spelare och ledare på och utanför planen. Torn har något spännande på gång och jag vill gärna vara delaktig i detta.

Annars har du ju mött Torns IF, nu ska du representera klubben. Hur har du sett på Torns IF som motståndare: Har mött Torn två säsonger med Kvarnby och de matcherna har alltid varit jobbiga. Torn har stått för ett hårt jobbande kollektiv som är svårt att knäcka.

Var tror du Torns IF hamnar i seriespelet nästa år: Målsättningen för alla måste vara att komma bättre än föregående år, vilket jag också tror på. Torn kommer etta eller tvåa!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close