Nyheter

Nytt manfall i Ängelholm

Av det Ängelholms FF som i fjor åkte ur Superettan finns snart, även i praktiken, ingenting kvar.
Näste man att lämna klubben är Axel Grahn.

Efter två och ett halvt år lämnar Axel Grahn ÄFF. Han kom, tillsammans med Christian Ljungberg, från Helsingborgs IF till Ängelholms FF sommaren 2014. Under hösten 2014 och 2015 spelade han för U19-laget, men fick träna med A-laget under 2015. Under 2016 fick Axel chansen i A-laget och i Superettan blev det 11 matcher; 4 från start och 7 inhopp.
Axel Grahn skriver på för sin moderklubb Eskilsminne IF.

På sin hemsida har Ängelholms FF, som har match i Svenska Cupen borta mot IFK Göteborg om drygt två veckor, två spelare kvar i truppen: Love Fredriksson och Erik Johansson – båda produkter från de egna leden.

Under onsdagskvällen blev det klart med en ny tränarduo – läs mer här.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close