skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackNyheter

Blått snack 7 Feb, möt Robert Prytz

Uppvuxen på Kirseberg i Gula faran och debut i himmelsblått redan som 16 åring. Möt killen som avslutade sin aktiva karriär en bit efter han fyllt 40. Hälften skotte och hälften malmöit men alltid 100% Malmö FF. I Blått snack möter du Robert Prytz.
Åk med på Robbans fotbollsresa via Kirseberg, MFF, Glasgow Rangers, Young Boys, Bayern Uerdingen, Atalanta, Verona, och några skotska småklubbar. VI får reda på varför Robban valde IFK Göteborg när han återvände till Sverige på 80-talet och vi får reda på Robbans smultronställen i Glasgow. Möt en en fantastisk fotbollsprofil medett hjärta som alltid klappar för Malmö FF: Robert Prytz. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Välkommen till avsnitt 54 av Blått snack!

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close