FotbollNyheter

Ännu ett nyförvärv till Prespa Birlik

KSF Prespa Birlik har gjort klart med den 19-årige anfallaren Mohammed El Kayed från IFK Malmö.

Kontraktet är på ett år och “Dado” Kayed blir det 16:e nyförvärvet i årets Prespa Birlik-trupp.

Det blir ett par till!

_ Nu har vi 17 kontrakterade spelare i truppen. Den ende som är kvar sedan förra säsongen är Philip Milenkovic. Eftersom vi ska ha 20 spelare i truppen återstår tre platser att fylla för mig och min sportchefskollega Jerry Nilsson. Sedan kan vi ta det lte lugnare, säger Prespa Birliks Meysam Javan.

Det kan bli ett förlängt kontrakt till. Annars hämtas även de tre sista nytillskotten utifrån och Meysam Javan specificerar gärna vilka positioner det handlar om.

_ Vi ska ha en anfallare till och två ytterbackar. Sedan är vi färdiga.

Mohammed El Kayed kommer alltså närmast från Prespas seriekonkurrent IFK Malmö där han 2016 gjorde 13 mål i division 2 södra och blev lagets bäste målskytt.

_ Dado var en av IFK Malmös absolut bästa spelare och vi har jagat honom ett tag nu. Skönt att vi kunde få till övergången.

_ Han är snabb, målfarlig och gillar att utmana, berömmer Meysam Javan.

Mohammed El Kayed kommer att få tröja nummer 9 i Prespa Birlik.

Hur långt den nya tränartrion med Hannu Sirviö, Ercan Okur och Esbjörn Berghult kommit i lagbygget med alla de nya spelarna kommer det ett första tecken på imorgon lördag klockan 13.00.

Då möter KSF Prespa Birlik toppsatsande IFK Trelleborg på Vångavallens konstgräs i Trelleborg. IFK Trelleborg har också ändrat mycket i spelartruppen med tio nya spelare.

I årets seriespel kommer för övrigt Prespa Birlik att flytta tillbaka till Heleneholms IP.

Ole Törner

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close