FotbollNyheter

Back från Borås klar för Prespa Birlik

Ytterbacken Poya Ghanbari är klar för Prespa Birlik.

_ Han har haft en väldig otur med skador, men han har tränat med oss ett tag nu och visat mer och mer hela tiden. Därför tar vi in honom i truppen, säger KSF Prespa Birliks ene sportchef Jerry Nilsson.

_ Dessutom är det en mycket bra person.

Poya Ghanbari är 20 år gammal och har redan kämpat sig tillbaka efter två allvarliga skador.

Den första drabbades han av som U-spelare i IF Elfsborg. Då bröt han foten. Efter den skadeperioden gjorde han comeback i Örgryte IS i Göteborg dit hand pendlade från Borås. När han tröttnat på pendlandet efter tre säsonger i ÖIS bytte han till Norrby IF hemma i Borås. Då gick korsbandet sönder.

_ Det har varit en tuff tid men nu har jag tränat med Prespa ett par veckor och allt känns jättebra. Det är en målmedveten klubb och här finns många duktiga och hungriga spelare. För min egen del tror jag att jag kommer fortsätta utvecklas här i Prespa Birlik, säger Poya Ghanbari till klubbens hemsida och berättar även att han tyckte att det var ett självklart val att kontakta just Prespa Birlik sedan han nyligen flyttat till Malmö.

Att Prespa Birlik skrivit ett ettårskontrakt med ytterbacken Poya Ghanbari innebär inte att klubben värvat klart på den positionen.

_ Vi har spelare som tränar hos oss och som vi tittar på. Om det går som planerat ska vi ha två ytterbackar till och en anfallare, säger Jerry Nilsson.

Som Skånesport tidigare berättat är det bara Philip Milenkovic som är kvar från fjorårets trupp. I övrigt har Prespa Birlik byggt helt nytt och det jobbet är nästan färdigt.

Poya Ghanbari kommer att få tröjnummer 16.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close