skanesport_desktop-panorama-1

FrysboxenNyheter

Frysboxen hockeypodd, möt Tex Williamsson.

Via de småländska skogarna och ett antal mindre klubbar har karriären vid 26 års ålder tagit stora sjumilakliv. Möt Panterns succémålvakt Tex Williamsson. Tex berättar om att han var nära att lägga av med hockeyn när det stora breaket kom.
Måste man vara fullständig hockeynörd för att spela ishockey på hög nivå? Tex berättar hur han tänker. Vi får också reda på varför Oliver Stones mästerverk ”Plutonen” betyder extra mycket för unge herr Williamsson. Det och mycket mycket mer i avsnitt 22 av Skånes nya hockeypodd, Frysboxen. Ciceroner rinkside som vanligt Skånesports Ole Törneroch Retro FM;s Hasse Strandberg.

http://directory.libsyn.com/episode/index/id/5084438

 

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2