skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Alvarez stannar i Redhawks

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med en viktig pusselbit inför framtiden. Robin Alvarez, 29, har skrivit på en tvåårsförlängning med klubben som han representerat sedan unga år.

Efter två säsonger i exil med spel för Djurgården återvände Robin Alvarez till Malmö Redhawks inför den innevarande säsongen. På 39 matcher har det blivit 22 poäng (9+13) och han är därmed på väg mot ett nytt personligt poängrekord i SHL.

– Det är en kille som betyder mycket för vårt lagbygge och vi gläds åt att kunna behålla Robin två år till. Han har under säsongen visat att han är en toppspelare samtidigt som vi tror att det finns ännu mer att få ut ur honom, att han ska kunna vara med och slåss om landslagsplatser i Tre Kronor, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Så sent som i går sköt Robin Alvarez två mål när han var en viktig del i att stänga bortamatchen mot HV71, som Redhawks vann med 6-3. Det firar han med att skriva på ett tvåårsavtal i dag.

– Att stanna längre än bara den här säsongen var min intention redan när jag skrev på i somras och det är kul att få vara kvar här i ytterligare två säsonger. Det är i Malmö Redhawks som jag vill spela, säger Robin Alvarez själv.

FAKTA
Robin Alvarez
Forward, vänsterskytt
Född: 1987-08-16
Födelseort: Malmö
Läng / vikt: 188 cm / 89 kg
Moderklubb: Pantern
Klubbar i karriären: Pantern, Malmö Redhawks, Djurgården

Lyssna på på poden ”Frysboxen” med Robin Alvarez:

https://skanesport.se/frysboxen/frysboxen-hockeypodd-mot-robin-alvarez/

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close