HandbollNyheter

OV vässar truppen – tar hem hemmason

OV Helsingborg krigar för en plats i Handbollsligan. Nu står det klart att den Allsvenska ligaledaren värvat ett starkt namn inför slutspurten av säsongen.
Andreas Liverstam återvänder till Helsingborg efter spel i den norska och svenska elitserien och nu senast efter spel med OV Helsingborgs allsvenska konkurrent, IFK Tumba.

Andreas tog sina första steg som handbollsspelare i Helsingborg och hann
också med ett antal år i OV Helsingborg på seniornivå innan han valde spel i Norge som sedan tog honom vidare till spel i antal svenska klubbar. När han nu återvänder till Helsingborg så är han givetvis mycket välkommen att stärka OV Helsingborgs allsvenska trupp inför slutspurten av serien.

Andreas är uppvuxen i Rydebäck, född 1985, kan spela på flera positioner på nio meter och är även en stabil försvarsspelare.
– Vi är väldigt glada att ännu en OV-fostrad spelare flyttar tillbaka till Helsingborg och väljer att fortsätta sin handbollskarriär i OV Helsingborg. Andreas kommer att bidra med erfarenhet, storlek, spetskunskaper och öka alternativen i olika spelformer. Andreas har erfarenhet från spel på högsta nivå i så väl Norge som Sverige, vilket kan visa sig extra viktigt i jämna matcher, säger Filip Karlsson, sportchef för herrsektionen.

-Jag tycker det ska bli mycket kul att återigen spela i OV och hoppas kunna bidra under slutspurten av serien, säger Andreas Liverstam.
– Jag lämnar ett IFK Tumba där jag trivts utmärkt och är tacksam mot den klubben som låter mig ansluta till OV Helsingborg mitt under seriens gång, när jag nu väljer att flytta åter till min hemstad, avslutar Andreas.

Läs även:

Sjunde gången gillt i OV för Nileskog?

Relaterade artiklar

Back to top button
Close