Nyheter

Skånesport utökar – Martin Grahn Sanchez nyförvärv

Allt fler läser Skånesport.
Nu är vi redo att ta nästa steg.

Vår lilla redaktion är nu berikad med Martin Sanchez Grahn. Martin har tidigare bland annat varit med och gjort filmen “Ultrastanten” och extraknäckt som programledare. I Malmö FF-kretsar är han dessutom ett bekant namn som skribent på Svenska Fans.
– I Martin får en fotbollskunnig skribent och en härlig kille som passar bra in i Skånesports jargong. Han kommer att bli en fundamental del i vår satsning på videoproduktion den närmsta tiden. Skånesport är beroende av att kunna anpassa oss utifrån de krav och önskemål som kommer från kunder och läsare – och då är det mer rörlig media som gäller. Men inte vanliga studio-program eller annan alibiproduktion. Vi vill fortfarande rapportera om skånsk idrott på ett sätt som inga andra medier gör, säger Skånesports marknadsansvarige Peter Österlind.

– Det här ska bli skitkul. Jag tryckte in min fot innanför dörren tidigare i våras och nu är hela jag inne. Att få jobba med sport, mycket fotboll och Malmö FF, är ju det man drömmer om att få göra, flikar Grahn Sanschez in.
Tro inte att det blir något räkmackeliv bara. Du kommer att få slita och bli utsänd på division fyra-handboll, frisbee-VM, innebandyderbyn i Staffanstorp och handboll i Knislinge.
– Wow. Jag är på. När börjar vi.
Nu.
– Perfekt.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close