Blått snackNyheter

Blått snack 28 Feb, möt Åge Hareide

Han rörde med passion om i häxkitteln inför Salzburgs besök på Swedbank Stadion vid kvalet till Champions League. Han har lirat i Manchester City, han har tagit guld med MFF och numera är han bas över danska landslaget. Möt energipillret med en räv bakom örat, möt Åge Hareide.
Blått snack redaktionen firade ett års jubileum och MFF:s 107 års födelsedag med att bege sig till DBU i Bröndby där Åge Hareide numera har sin fotbollsbas. I podden berättar Åge varför tiden i MFF var den bästa i hans liv. Du får också reda på Åges tankar kring dansk fotboll, allsvenskan 2017, norrmännen och danskarna i MFF:s trupp. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått snack.

“De har en häxa hängande över sig. En häxa som flugit i sju år. Och den fortsätter att flyga över Sverige och Malmö. Det tror jag att de tänker på…:”
Vi tänker Norge, vi tänker Åge Hareide. Välkommen till avsnitt 57 av Blått Snack!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close