Nyheter

Han tar över OV Helsingborg

Alexandra och Lina Möller kommer av personliga skäl sluta som tränare för OVs damlag efter innevarande säsong. De ersätts av OV-profilen Joakim Forsberg, som denna säsong ansvarat för damernas utvecklingslag. Forsberg har en gedigen spelar- och tränarbakgrund. Han tränade klubbens damlag så sent som 2009.

– Vi vill tacka Alexandra och Lina för deras insatser i klubben och respekterar deras beslut. Vi är väldigt nöjda med att redan nu kunna presentera Joakim Forsberg som ny tränare, säger sportchef Anette Finnberg.

– Joakim har sedan länge en central roll i damverksamheten och ett stort OV hjärta. Framförallt har han bra koll på våra duktiga unga tjejer och det är avgörande då vi vill fortsätta att satsa på talanger från de egna leden, avslutar sportchef Anette Finnberg.

– Jag tycker att detta ska bli en otroligt rolig uppgift som både känns inspirerande och utmanande. Jag tror att mitt engagemang och min erfarenhet kommer att bidra på ett positivt sätt för laget, säger Joakim Forsberg.

– Jag har valt att lämna mitt uppdrag som huvudtränare för OV:s damlag efter denna säsong av personliga skäl, jag är dock inte nöjd med det vi i laget hittills har presterat i år, säger Alexandra Möller
– Jag är dock väldigt glad över att flera av de unga orutinerade spelarna har tagit enorma kliv i år och jag räknar med att OV kommer att ha nytta av deras individuella färdigheter i flera år framåt, avslutar Alexandra.

– Jag kommer sakna tjejerna och deras fantastiska träningsvilja men kommer glädja mig åt fler kvällar och helger med min dotter på 1,5 år och min sambo, säger Lina Möller.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close