HandbollLUGINyheter

Duo fortsätter i LUGI

LUGI har förlängt spelaravtalen med högernian Elinore Johansson och mittsexan Hedda Wollmark i ytterligare två år, och därmed börjar truppen inför nästa säsong ta form på allvar. Tidigare har man gjort klart med Olivia Löfqvist, Melissa Petrén och nyförvärvet Hanna Flodman.

– Vi har lyckats behålla intressanta och talangfulla spelare för framtidens LUGI, och när vi nu kan addera med dessa båda förlängningar så börjar en riktigt spännande trupp växa fram, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.

Elinore, född -96, kom till LUGI 2012 och har den senaste tiden kommit att spela en betydande roll på såväl H9 och på H6 positionen. Hon har fyra säsonger i SHE och över 60 U- och J-landskamper på meritlistan. Tillsammans med Hedda, född -98, som gör sin andra säsong men som också ha meriter från J och U landslagsspel, kommer de båda att bli intressanta spelare i nästa års trupp.

– Jag stannar i LUGI eftersom att jag tror att det kan gynna både mig som person och min handbollsutveckling. Dessutom trivs jag väldigt bra i laget och i föreningen säger Elinore Johansson.

– Det känns väldigt bra att förlänga med LUGI. Jag trivs bra i klubben med både ledare och spelare och ser fram emot ännu en utvecklande säsong, säger Hedda Wollmark.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close