Nyheter

Fransson och Linnéll fortsätter i H65

H65 Höör kan idag stolt meddela att damlaget skrivit nytt kontrakt med två av spelarna i nuvarande trupp.
Jonna Linnéll och Michaela Fransson är båda klara för en fortsatt framtid i den röda tröjan.

20-åriga Michaela Fransson har varit i H65 i två år. Nu har hon förlängt med ytterligare två år.
– Första säsongen var väl sådär, då fick jag inte spela så mycket. Men sedan Ola Månsson skolat om mig från niometersspelare till mittsexa har jag fått mer tid på banan. Visst, jag hade kunnat välja en sämre klubb för att spela mer, men jag trivs otroligt bra i Höör och vill fortsätta att utvecklas i det här härliga gänget, säger Michaela Fransson.
– H65 är en klubb som siktar på att vinna titlar, både i Sverige och Europa. Jag vill vara med på den resan och tränare Ola Månsson har sagt att han tror på mig.

Fransson.
Fransson.

Jonna Linnéll är en av H65:s sanna trotjänare. 28-åringen har skrivit på för ytterligare ett år i klubben – vilket är anmärkningsvärt efter den svåra underarmsskada hon ådrog sig i en Europacupmatch i Frankrike i november 2015. Comebacken denna säsongen var efterlängtad.
– Beslutet att fortsätta har växt fram i takt med att det har känts allt bättre i handen/armen. Jag vill tillbaka till toppen, säger Jonna.

19a4395
Linnéll.

– Just Europacupspelet är en annan detalj som spelar in. H65 satsar mycket på det och efter att ha vunnit Challenge Cup säsongen 13/14 så är det naturligtvis något man vill uppleva igen, säger Jonna – strax innan planet lyfter mot Spanien där H65 under söndagen ska försöka säkra en plats i semifinalen av Challenge Cup (H65 slog Atletico Guardes med 24-21 på hemmaplan).
– Ett annat mål jag har är att få spela en SM-final. Det har blivit väldigt många semifinaler, men aldrig mer än så. Det är väl inte omöjligt att vi kan nå dit redan i år, men framför allt tror jag att vi kommer att vara ännu bättre nästa säsong. Jag vill vinna mer med det här laget, avslutar Jonna.

Foto: Martin Trobäck – kantbilder.se

Relaterade artiklar

Back to top button
Close