skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 14 mars, möt Håkan Malmström

Han är Kirsebergskillen som i skuggan av Bosse Larsson satsade på sportjournalistiken i unga år och som följt himmelsblått sedan slutet av femtiotalet, både som supporter och som journalist. Möt Håkan Malmström i veckans avsnitt av Blått snack!

Håkan berättar storyn bakom de klassiska Sydsvenskanfilmerna från MFF:s olika träningsläger som t.ex. Hasse Mattissons språkskola med Alfonso Alves. Det blir ordväxling med MFF ordförande i omklädningsrummet och om när Håkan spelade boll med …. Björn Afzelius.
Detta och mycket mycket mer i avsnitt 59 av Blått snack med Håkan Malmström. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Poden finns HÄR!

http://directory.libsyn.com/episode/index/id/5164390

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close