Nyheter

Så sänder C More Allsvenskan

I ett pressmeddelande förklarar C More hur studiobemanningen ser ut. och vilka dagar som blir huvudsakliga “studiodagar”

“En ny säsong av Allsvenskan är här. En mer spännande säsong än på länge med flera hemvändare och storsatsande lag. Precis som förra säsongen visas i år samtliga 240 allsvenska matcher på C More. Premiären där IFK Göteborg ställs mot de svenska mästarna Malmö FF, visas dessutom i TV4 lördagen den 1 april. Det blir heltäckande bevakning hela säsongen med söndagar och måndagar som huvudsakliga studiodagar.”

– Allsvenskan fortsätter att utvecklas enormt – publiken, arrangemangen och inte minst kvaliteten på spelarna och spelet. Årets upplaga av Allsvenskan är dessutom den profilstarkaste någonsin, visst får MFF vara favorit, men många lag har rustat väl och kommer definitivt vara med i racet, säger Jon Persson, expert C More.

Lasse Granqvist programleder Fotbollssöndag och Anna Brolin är ciceron under Fotbollsmåndag. Dessutom kommer både derbyn och stormatcher övriga dagar ramas in av gedigen studiosändning. Samtliga 240 allsvenska matcher sänds exklusivt bara på C More, cmore.se och i C Mores app och tre till fyra matcher per omgång ramas in med studio.

Först ut på lördagen den 1 april är IFK Göteborg som möter Malmö FF på Nya Ullevi. Premiärdagen innefattar även matchen mellan nykomlingen Halmstad och Östersund på Örjans Vall. Söndagen den 2 april spelar Sundsvall mot nykomlingen Eskilstuna på Bravida Arena, AIK ställs mot Häcken på Friends Arena och Norrköping gästas av Hammarby. På måndagen den 3 april möter Djurgården nykomlingen Sirius, Örebro ställs mot Jönköping Södra och Kalmar tar emot Elfsborg.

Programledare, kommentatorer och reportrar:

 • Lasse Granqvist
 • Anna Brolin
 • Björn Oldeen
 • Jesper Hussfelt
 • Åke Unger
 • Patrik Westberg
 • Anders Fredriksson
 • Mats Larsson
 • Björn Geijer
 • Lars Lindberg
 • Stefan Klemetz
 • Daniel Kristiansson

Experter

 • Hasse Backe
 • Olof Lundh
 • Jon Persson
 • Anders Andersson
 • Erik Edman

Relaterade artiklar

Back to top button
Close