Nyheter

Två år till i OV: “Klubbhjärtat bultar allt starkare”

Klara för Handbollsligan nästa säsong.
Nu förlänger OV Helsingborg med en av sina viktigaste spelare.

OV Helsingborg och målvakten Gustaf Svensson förlängt sitt avtal i ytterligare 2 år. Det framgår i ett pressmeddelande från klubben.
“Utöver sina egenskaper som handbollsspelare är Gustav en av anledningarna till att vi ha lyckats bygga den kultur som idag finns i och runt laget.”
– Att våra egna produkter väljer att fortsätta i klubben är både glädjande och tryggt och vi kommer att ha nytta av Gustafs energirika målvaktsspel. Gustaf är träningsflitig och tar sitt handbollsspel på högsta allvar och vi hoppas givetvis på fortsatt utveckling för den blott 26-årige målvakten, säger Dennis Petterson, Sportgruppsansvarig för OV Herr och fortsätter:
– Gustaf är en viktig del av laget och en fin kulturbärare av vårt #gröna hjärta – vi ser fram emot en spännande säsong 2017-2018 tillsammans.

Gustaf Svensson:
– Jag är både glad och stolt över att ha förlängt avtalet med OV Helsingborg. Vi har några mycket spännande och utmanande år framför oss med ett fantastiskt härligt lag. Att få fortsätta representera min moderklubb, klubben i mitt gröna hjärta, betyder såklart väldigt mycket för mig. I hela klubben märker man att klubbhjärtat bultar allt starkare och det ska bli mycket roligt att vara med och bidra till den utvecklingen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close