HandbollLUGINyheter

LUGI förlänger med tre spelare

LUGI gjorde idag klart med tre viktiga kontraktsförlängningar.

Det är Hampus Jildenbäck, Nemanja Milosevic och Lucas Pellas (bilden) som bestämt sig för att stanna i Lundaklubben.

_ Med Nemanja, Hampus och Lucas med i laget nästa säsong så kan vi fortsätta på den inslagna vägen med härligt underhållande och tuff handboll på högsta nivå, säger LUGI:s klubbchef Patrik Bengtsson i ett pressmeddelande.

I meddelandet beskriver LUGI spelarna så här:

Lucas Pellas.

Vänstersexa från Stockholm, har charmat lundapubliken med sin spelglädje. Han har en härlig inställning och sprider positiv energi på planen. Lucas gör nu sin tredje säsong i högsta serien och vi ser att han har en fortsatt positiv utvecklingskurva.

Nemanja Milosevic.

Han gör nu sin sjunde säsong med LUGI. Försvarsgeneralen som alltid sliter för laget och bildar ligans tuffaste mittlås tillsammans med Wickman-Modigh. En tuff attityd och en gedigen rutin gör honom till en av ligans bästa försvarsspelare och självklart är han en central spelare och en viktig kugge i laget.

Hampus Jildenbäck.

Högersexa som är i LUGI för andra gången. Första gången kom han hit som 18-åring och stannade i två säsonger. Efter ett gästspel i Norge är han tillbaka i Lund och gör nu sin femte säsong för LUGI. Med 114 mål i Handbollsligan ger i skrivande stund en 19:e plats i skytteligan och en tiondeplats i MEP-ligan.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close