Nyheter

H65 förlänger med viktig duo

H65 Höör har förlängt kontrakten med två spelare i Damelitlaget.
Emma Lindqvist är klar för två säsonger till och Anna Olsson för en säsong.
– Båda har viktiga roller i lagbygget, säger tränare Ola Månsson.

Anna Olssons nuvarande kontrakt går ut till sommaren. Men nu står det klart att hon gör ett år till.
– För mig fanns bara två alternativ. att fortsätta med elithandbollen i H65 eller sluta med handbollen helt. Och eftersom jag inte vet om ett annat liv så fick det bli så här, säger Anna.
– I Anna Olsson får vi en niometersspelare som ligger ett eller två mål plus i varje match. Hon har rutin och ledaregenskaper på planen som kommer att bli värdefulla för oss både i stundande slutspel i SHE och Europacupen – och förhoppningsvis även i dessa sammanhang 2018, säger Ola Månsson.

Emma Lindqvist kom till H65 från OV Helsingborg inför den här säsongen på ett tvåårskontrakt. Det kontraktet väljer parterna nu att förlänga. Lindqvist är klar för ytterligare två år i H65.
– Emma har tagit stora steg den här säsongen både som försvarare och anfallsspelare. Vi tror på en fortsatt utveckling för Emma som redan etablerat sig som en av seriens bästa försvarsspelare, säger Ola Månsson.
– Jag känner att jag kommit in bra i gruppen och föreningen. De vill verkligen någonting med sin handboll och jag känner mig trygg med en långsiktig satsning. I vår tar jag studenten och vi får se hur det blir med jobb och annat, om jag fortsätter att pendla från hemmet i Helsingborg eller flyttar till Höör, kommenterar “Linkan”.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close