skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Lämnar IFK Kristianstad: ”Alltid tråkigt”

IFK Kristianstad och Richard Hanisch har beslutat att gå skilda vägar. Efter två säsonger i den brandgula tröjan kommer han att lämna klubben efter denna säsong.

Richard Hanisch som är född 1990 kom till IFK Kristianstad från Hamburg inför säsongen 2015/2016. Under sina säsonger har Richard vunnit både SM-guld och spelat i Champions League. Under sina säsonger i IFK har 26-åringen från Eskilstuna stått för 119 mål (97 i Handbollsligan och 22 i Champions League).
-Alltid tråkigt med avsked oavsett vad. Jag vill rikta ett stort tack till alla fans, supportrar, spelare, ledare, medicinska teamet och alla runt laget som man fått vara med och lära känna. Kommer helt klart att sakna detta med allt det innebär att få representera IFK Kristianstad. Men än är det inte slut och jag hoppas på att få vara med om ett liknande avslut 2017 som 2016, säger Richard.

– Richard har varit i IFK under en fantastisk tid med poängrekord, spel i Champions League och SM guld. En bra kille med stort hjärta och proffsig inställning som vi önskar stort lycka till i sin vidare karriär, avslutar sportchefen Jesper Larsson.

Vilken som blir Hanisch nya klubb är oklart.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close