Nyheter

OV:s mittgeneral blir kvar

Fler och fler pusselbitar faller på plats i OV Helsingborgs lagbygge. Jonatan Wilthorn har kritat på för två nya år med OV Helsingborg, det senaste tillskottet i Handbollsligan.

I ett pressmeddelande skrivet klubben:
”Med Jonatans underskrift ökar vi upp kvalitén på laget ytterligare. Jonatan är en av allsvenskans bästa försvarsspelare med stora utvecklingsmöjligheter i anfallsspelet och det ska bli intressant att följa hans framfart i Handbollsligan. Hans seriösa inställning till träning och förberedelse smittar av sig och vår ”mittgeneral” fortsätter att bidra med tyngd, stadga och stabilitet åt laget”.
-Jonatan har varit en viktig kugge i vårt försvarsspel i allsvenskan under flera år och nu ska det bli riktigt kul att se det i Handbollsligan,” säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.
– Som förebild för många med sin seriösa inställning och kunnande speglar Jonatan av sig till både medspelare och ungdomar i vår förening. Vi är väldigt glada han valde stanna i klubben, avslutar Filip Karlsson.

– Jag är väldigt glad över att få representera OV Helsingborg i ytterligare två år. Vi står inför en ny rolig utmaning då vi kommer att spela i den högsta ligan nästa säsong. Jag har en central roll i laget men samtidigt är utvecklingsmöjligheterna för att bli en bättre handbollsspelare stora. Jag ser ljust på framtiden och det ska bli
mycket spännande att se hur vi kan mäta oss med de andra topplagen i Sverige,” säger Jonatan Wilthorn

Relaterade artiklar

Back to top button
Close