FotbollNyheter

Prespa Birlik flyttar hemmapremiären

I år är Prespa Birlik tillbaka på Heleneholms IP. Men laget får vänta ett tag till innan det är dags för första seriematchen på den nygamla hemmaplanen.

På lördag drar division 2 Östra igång och Prespa Birlik inleder på bortaplan mot Lunds BK. Hemmapremiären spelas lördagen den 15 april då man tar emot IFK Hässleholm och nu står det klart att den matchen flyttas från Heleneholms IP till Malmö IP på grund av att gräsmattan inte riktigt håller måttet för spel.

– Just nu tränar vi bara en dag i veckan på gräs och beslutet att flytta matchen är taget för att spara på mattan ytterligare någon vecka. Vi har en lång säsong framför oss och vi vill att gräsmattan skall hålla en så hög standard som möjligt, säger koordinator Özcan Emin till klubbens hemsida.

Första matchen på Heleneholms IP bli nu istället den 30 april mot IFK Berga.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close