skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Tränarbyte i Husie IF – Mullici tar över

Med mindre än en vecka kvar till seriestarten har Husie IF bytt tränare.

Blerim Mullici genomförde i går sitt första pass som huvudansvarig och efter träningen gjorde man klart att det blir han som ersätter Jonatan Gebru.

– Det ska bli kul. Jag vill ju satsa på tränarkarriären och när Jonatan slutade lämnade jag direkt in en intresseanmälan att ta över, säger Blerim Mullici, som redan ingick i truppen som spelare.

Han blir spelande tränare. Den 30-årige anfallaren/mittfältare har fortfarande mycket att ge ute på planen.

– Jag fortsätter att spela. Däremot kommer jag inte att hinna med mitt uppdrag på ungdomssidan i Husie IF. Den tjänsten får man gå in och ersätta.

I samband med att Blerim Mullici kom till Husie IF som spelare i december blev han även ungdomsansvarig för klubbens sjumanna-lag. Det uppdraget får man nu överlåta på någon annan.

Bara två träningspass, ikväll och på torsdag, återstår innan det är seriepremiär i division 5 sydvästra där Husie IF tippas vara med i tätstriden. I den första matchen väntar Skegrie IF på bortaplan på lördag (klockan 14.00).

– Tur att det blev klart nu i veckan så att vi i alla fall får ett par pass på oss att sätta spelet, säger Blerim Mullici.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close