skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

IFK Kristianstad förlänger med trotjänare och talang

IFK Kristianstad rustar inför framtiden. Under de två senaste dagarna har man förlängt kontrakten med två av sina spelare: trotjänaren Johannes Larsson (på bilden), 25, och talangen Valter Chrintz, 16.

Johannes Larssons kontraktsförlängning är på ett år och det betyder att han kommer göra sin sjätte säsong med klubben nästa år.
– Det känns fantastiskt att få fortsätta att vara en del av IFK:s satsning framåt och göra ytterligare en säsong med alla våra brandgula supportrar i ryggen, säger Johannes Larsson till klubbens hemsida.

Valter Chrintz, 16, är något mer av en doldis i IFK Kristianstad, men lovordas kraftigt av klubben:
– 16-årige Valter är en väldigt stor talang och ligger långt fram i utvecklingen både taktiskt och tekniskt. Han har ett brett register i sina avslut och är en målgörare av rang. Valter är målmedveten och tränar bra för att nå sitt mål att ta en plats i IFK:s A-lag i framtiden. Med lite mer muskler på kroppen kommer han om han gör jobbet att bli en attraktion i Arenan i framtiden. Vi är mycket glada över att han väljer att göra sin satsning mot eliten hos oss, skriver IFK Kristianstad på sin hemsida.

Valter Chrintz är därmed klar för ytterligare tre år i klubben.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close