Nyheter

Nytt föreningsmagasin med H65 – följ med till Tjeckien

H65 Höör fortsätter att marschera framgångsrikt genom Europa.
Laget är framme i semifinal i Challenge Cup och har nu gjort klart med Skånesport om ett nytt föreningsmagasin – helt i videoformat – under bortaresan till Tjeckien fredag-söndag.
Bland annat direktsänds semifinalen mot Sokol Poruba – gratis.

Mycket talat för att H65 Höör tar sig till final i Challenge Cup. Semifinalen spelas i form av två matcher, hemma och borta, där sammanlagd målskillnad avgör.
I Höör vann H65 med tolv bollar, 28-16, och har därmed synnerligen goda chanser att ta sig vidare. På lördag klockan 18 spelar laget borta mot Sokol Poruba från Ostrava i östra Tjeckien.

När H65 på vägen dit slog ut HC Vardar i åttondelsfinalen producerades ett videomagasin (se länk nedan) med reportage samt livesändning av matchen.
– Vi vill har ett likadant koncept nu. Allt för att kunna få så många Höör-bor som möjligt att göra den här resan tillsammans med klubben. Vi har två sponsorer, ICA Supermarket i Höör samt House of Palladium, som gör det här möjligt. Även JOMI Systems har tagit stort ansvar när det kommer till sådana här möjligheter. Jag är övertygad om att handbollsintresset i Höör blir större tack vare detta och att fler människor kommer och tittar på våra hemmamatcher, säger marknadschef Lasse Eklöv i H65 Höör.

Videoreportagen kommer att produceras under hela resans gång och publiceras under H65:s egen föreningssida på skanesport.se.

– Konceptet med föreningsmagasin bara växer och växer. Uppenbarligen finns det ett stort behov av föreningarna att synas och när traditionell media inte visar intresse eller har resurser att bevaka liknande arrangemang så är det här en smidig lösning, kommenterar Skånesports marknadschef Peter Österlind.

Mer om föreningsmagasin här.

Se tidigare nummer:

De gör H65:e Europasuccé möjlig

Relaterade artiklar

Back to top button
Close