Nyheter

Ekström stannar i OV

OV Helsingborg fortsätter att sätta truppen inför höstens comeback i handbollsligan. Klubben har kommit överens med Jakob Ekström om ett förlängt kontrakt.

Jakob är en stark spelare som används flitigt i försvaret och som ständigt utvecklas både defensivt och offensivt. I ett pressmeddelande skriver OV:
”Han är en oerhört lojal och nyttig lagspelare och hans egenskaper passar mycket bra in i OV-truppen. Avtalet är skrivet på 1 år.”
– Jakob är en egen OV-produkt som spelat i klubben från handbollsskola till dagens A-trupp och det värmer givetvis våra gröna OV-hjärtan oerhört när vi har spelare som får göra den resan, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.
– Han åkte i fjol på en korsbandsskada och har efter operation kommit tillbaka på ett oerhört starkt sätt. Vi är därför extra glada att han vill satsa vidare med OV och laget i Handbollsligan. Jakob är bara 23 år och har en uppåtgående utvecklingskurva och det ska bli spännande att följa hans spel i ligan, avslutar Filip Karlsson.

– Jag är glad över att förlänga 1 år till och att få chansen att spela i handbollsligan. Jag ser positivt på framtiden och ser framemot att utvecklas ännu mer. Vi är ett härligt gäng som har kämpat tillsammans för att ta oss upp i högsta serien och jag är glad över möjligheten att få spela där som representant för min moderklubb, som jag spelat för sedan jag var 7 år, säger Jacob Ekström.
– Det blir en utmaning för oss men det är en spännande resa som jag ser fram emot.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close