FotbollMalmö FFNyheter

MFF-träning utan Magnus Pehrsson

Med undantag av Rasmus Bengtsson var hela MFF-truppen i full träning idag. Men då saknades istället tränaren Magnus Pehrsson.

Han har fått migrän.

– Magnus var här inne i morse, men fick en släng av migrän och var tvungen att åka hem, berättade Olof Persson.

Därför var det Olof Persson och Jens Fjellström som höll i passet där alltså Behrang Safari, Lasse Nielsen, Jo Inge Berget och Oscar Lewicki som dragits med lättare skadebekymmer plus Franz Brorsson som var sjuk tidigare i veckan deltog fullt ut. Dessutom var Teddy Bergqvist tillbaka efter att ha missat flera träningar på grund av halsont och feber.

– Alla är tillgängliga och vi har fått positiva svar från samtliga som testade. Sedan spelar vi ju nu måndag, torsdag, måndag och det gäller att matcha smart med vår starka trupp. Att väga och spela korten rätt. Det är klart att det borde vara en fördel för oss om vi kan utnyttja det, konstaterade Olof Persson.

MFF möter Djurgårdens IF hemma på måndag, Kalmar FF borta torsdagen den 27 april och Örebro SK hemma måndagen den 1 maj.

I tvåmålsspelet på träningen inledde MFF – och spelade sedan större delen av tiden med – samma lag som matchades mot Halmstads BK, det vill säga Johan Wiland – Anton Tinnerholm, Lasse Nielsen, Franz Brorsson Pa Konate – Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Anders Christiansen, Yoshimar Yotun – Markus Rosenberg, Pawel Cibicki.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close