skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Sol, straffkyla och Jeremejeff-mål! Bilder från Malmö FF – Örebro.

01Nästan 18000 personer hade tagit sig till stadion denna fina vårdag för att se Malmö FF ta emot Örebro.

 

02De bjöds dock inte på någon direkt fotbollsfest i första halvlek. Stillastående spel mot ett lågt stående Örebro tvingade bland andra Anders Christiansen att testa skott utifrån. 0-0 stod sig dock till andra halvlek.

 

03Anton Tinnerholm har fått blodad tand efter sitt mål mot Djurgården och hade också en av några halvchanser i första halvlek när han från nära håll försökte nicka in ett inlägg, denna gången stod stolpen i vägen.

04Andra halvlek började med en kalldusch för Malmö där Örebro retsamt kunde få bollen i mål efter lite flipper-nickande i den himmelsblå backlinjen. En bit in i andra gick dock inbytte Erdal Rakip omkull i offensivt straffområde och domaren pekade mot straffpunkten.

 

05Kapten Rosenberg tvekade inte, han gick och hämtade en boll vid målvaktens ena stolpe, la den till rätta, och placerade kallt in den mitt i målet. 1-1

06”Alla matcher tre poäng” som det heter i Malmö. 1-1 är inget att fira, ”Mackan” hämtar bollen ur nätmaskorna för att få igång spelet igen.

07Det var stundtals en rätt grinig match med många smånyp och fula efterslängar. Här protesterar alla mot något.

08Klockan hann ticka upp till minut 83 innan ett inlägg missade Rosenbergs ben och hamnade hos Alexander Jeremejeff som hade sin första match från start i år. Han drog till ett markskott och satte slutresultatet 2-1.

 

09Sedvanlig segersång på Norra läktaren efter domaren blåst av matchen…

10…och unisont hoppande på plan.
2-1 till Di Blåe och fortsatt serieledning.

– Martin Sánchez Grahn

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close