skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheter

Johan Lundgren förlänger med OV

Johan Lundgren har valt att förlängs sitt kontrakt med OV Helsingborg med ytterligare två år.

Johan anslöt från Rimbo HK till OV inför säsongen 2015-16 och har med sin irrationella spelstil bidragit till att OV tagit klivet upp i Handbollsligan.

– Tillsammans med Simon Stridsberg kommer Johan att bilda ett stabilt kantpar. Vi är glada att Johan väljer att fortsätta sin handbollssatsning i OV. Johan har tidigare erfarenhet av Handbollsligan vilket gör att vi känner oss trygga med besättningen på H6, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr i ett pressmeddelande.

– I OV återförenas Johan Lundgren med Niklas Kraft, David Florander och Jonatan Wilthorn som samtliga har spelat tillsammans i U-landslaget. Det är väldigt glädjande att OV är ett attraktivt alternativ för spelare som är på uppgång i karriären, fortsätter Filip Karlsson.

– Det ska bli roligt att få kliva in i handbollens finrum igen. Tidigare var jag bara uppe och vände med Rimbo men hoppas på att denna vistelse med OV ska bli betydligt längre. säger Johan Lundgren.

– Både laget och klubben känns redo för spel i högsta ligan och jag tror att det kommer bli en händelserik och spännande säsong för både oss och publiken. Givetvis kommer det bli tuffare motstånd och fler motgångar men det ska bli kul att se hur vi kan stå emot topplagen i Svensk handboll, avslutar Johan Lundgren.

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close