FotbollMalmö FFNyheter

Felix Konstandeliasz räddade poäng åt MFF U19

MFF U19 lyfte sig rejält efter pausen och räddade en poäng borta mot BK Häcken. Cirka tio minuter före slut kvitterade Felix Konstandeliasz (bilden) till slutresultatet 1-1 på en frispark.

– Om vi kan fullfölja veckan med segrar i onsdagens hemmamatch mot Kalmar FF och helgens mot Landskrona BoIS är jag nöjd med oavgjort och att vi kunde komma tillbaka och kvittera, sa MFF-tränaren Anders Palmér.

– Häcken är också ett topplag och den här bortapoängen kan bli viktig om vi inte gör bort oss i hemmamatcherna. Eftersom A-laget spelar borta mot Hammarby på onsdag kan det dessutom bli lite fler spelare över till oss när vi spelar samtidigt.

Häckens ledningsmål kom också på en frispark, men där var det returen som resulterade. Felix Konstandeliasz frispark gick rakt in i mål. Men det var på försök två. Det första blåste domaren Mofid Hammudeh från Angered om.

Forwarden Emin Karaman, som är tillbaka i truppen åtminstone till sommaren, spelade sin första match från start och gjorde det helt okej med tanke på att det var ett tag sedan han matchade med MFF.

– Det var dock en rätt chansfattig match åt båda hållen, anfallarna hade det svårt, betonade Anders Palmér och berömde hela backlinjen.

– Ingen ny tendens. Vi har spelat sju matcher nu och bara släppt in fem mål.

MFF ställde upp med följande elva.

Mathias Nilsson – Joakim Sjöberg, Hugo Andersson, Aron Mar Brynjarsson, Anton Kralj – Laorent Shabani, Victor Kristiansson, Jakob Andersson, Felix Konstandeliasz – Max Olsson, Emin Karaman.

– Backlinjen var som sagt bra. Felix Konstandeliasz också. Han har varit det ett tag nu.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close