skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheter

Två år till i OV Helsingborg för Linnea Thulin

Linnea Thulin kom från Sävsjö till OV Helsingborg som sextonåring för snart fyra år sedan. Hon har tillbringat de tre senaste säsongerna i a-laget och har nu skrivit på för ytterligare två år i den gröna tröjan.

– Med tanke på att Linnea tar studenten i sommar är vi mycket glada att hon valt att stanna kvar i OV och i Helsingborg, säger Anette Finnberg, sportchef dam i ett pressmeddelande.

– Linnea är en tvåvägsspelare och en av våra bästa försvarsspelare, i anfallet kan hon dessutom spela både på niometer och på kanten. Det ska bli spännande att se hennes utveckling de kommande åren.

Linnea Thulin är lika nöjd med avtalet.

– Jag har bott i Helsingborg i fyra år nu och trivs jättebra, därför kändes det naturligt att förlänga. Dessutom är jag väldigt sugen på att visa vad vi verkligen går för. Med Jockes hjälp tror jag att vi kan vara med och kriga i toppen av allsvenskan.

– Nästa säsong vill jag framförallt utveckla mitt anfallsspel och bli mer varierad i mina avslut. Under säsongen har jag spelat på både niometer och kanten, men jag trivs bättre på niometer, då kan jag smälla på lite mer, avslutar Linnea Thulin.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close