Nyheter

Sökes: Division fyra-fotbollens stjärnor

Fotbollssäsongen har börjat och därmed är det dags för upptakten till femte upplagan av Folkbollen. Folkbollen är priset som belönar extra insatser i Division 4 – de riktiga eldsjälarna kring svensk fotboll. Kategorierna är: Årets skyttekung, Årets lokala fotbollsblogg och Årets eldsjäl.

NordicBet vill nu för femte året i rad uppmärksamma fotbollens Division 4, ett gäng lag, spelare och entusiaster som på många sätt ligger till grund för fotbolls-Sverige.
– Division fyra är en plantskola och engagemanget är enormt bland såväl publik som spelare och alla runtomkring. Här pratar vi lokalt förankrad fotboll där alla kämpar sitt yttersta för kärleken till sporten och föreningen, säger Emil Hansén på NordicBet.

Utmärkelsen Folkbollen delas ut i tre kategorier:
Årets skyttekung: Priset går till den som gjort flest mål under hela säsongen i Division 4 i hela Sverige.
Årets eldsjäl: Priset går till de eldsjälar som gör något extra för spelare, publik, gräsmattor eller annat som hör fotbollen till. Nomineringen sker av klubbar och privatpersoner på www.folkbollen.se.
Årets lokala fotbollsblogg: Priset går till den bloggare som på bästa sätt bevakat Division 4 i fotboll under säsongen. Nomineringen sker av privatpersoner på www.folkbollen.se.

Förra årets Folkboll vanns av Cornelis Leckborn från IK Kongahälla med 42 registrerade mål över säsongen, Simon Pettersson för sitt arbete med https://fotbollsbloggensto.com/ samt Jesper Bankemyhr för sitt stora stöd till Råda BK i Lidköping.
– Det känns otroligt roligt att få fortsätta att bygga konceptet Folkbollen även i år. Det finns så många eldsjälar där ute som verkligen förtjänar mycket mer uppmärksamhet än de får. Det här är ett litet försök att råda bot på det, avslutar Emil Hansén på NordicBet.

Folkbollen delas ut när de sista matcherna i årets säsong är spelade. Årets jury består av fotbollsprofilerna Mattias Lindström och Moestafa El Kabir, journalisten Mårthen Bergman samt NordicBets Emil Hansén.
Nomineringen till Årets Eldsjäl och Årets lokala fotbollsbloggare är öppen för alla på www.folkbollen.se.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close