skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackNyheter

Blått snack 6 Juni, möt Patrik Jandelin

Två gånger på senare år har vi tagit oss igenom nålsögat och vidare mot gruppspelet i Champions League. I veckans avsnitt av blått snack berättar Malmö FF:s evenemangsansvarige, Patrik Jandelin, vilket jobb som krävs för att UEFA skall vara nöjda.

Patrik berättar hur Malmö FF gjort sig mer UEFA kompatibla för att klara av spel i Champions och/eller Europa League. Vi får reda på varför MFF:s tidigare Champions League resor gjorde så att katolska kyrkans överhuvud landade på Swedbank Stadion. Det blir en tur till storklubbarna i Europa och vad MFF har kunnat lära sig av dem och vi får reda på dramatik bakom kulisserna vid förra Champions League resan.

Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM.s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Varmt välkommen till avsnitt 71 av Blått snack!

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close