Nyheter

IFK Kristianstad: “Freiman är INTE klar”

IFK Kristianstad kopplas samman med Minden-proffset Helge Freiman.
Sportchef Jesper Larsson dementerar dock att någonting skulle vara klart.

Under rubriken “Helge Freiman ansluter till IFK Kristianstad” har Kristianstadsbladet i sin nyhetsiver gått ut med att IFK införskaffat ett vasst nyförvärv,
“Enligt säkra källor till Bladetsporten är IFK överens med Bundesligaproffset Helge Freiman”, skriver tidningen. I en inlåst artikel…

Från klubbledningen har det samtidigt varit tyst. Av den enda anledningen att inga överrenskommelser har gjorts. Varken skriftligt eller muntligen.
Sportchefen Jesper Larsson skrattar åt lokaltidningens skriverier.
– Jag vet inte vem tidningen har som källa med “väldigt god insyn i föreningen”. Hade vi vetat vem det var som läckte affärshemligheter hade denne person åkt ut med näsan först, det kan jag lova. Dessutom stämmer det inte. Freiman är inte klar för IFK Kristianstad. Inte på något sätt.
Ingen Freiman klar alltså?
– Nej.
Men han kanske kan bli?
– Som sagt, det är ingen hemlighet att det är ett namn vi är intresserade utav. Det har vi varit tidigare och han finns med på vår lista. Minden spelar sin sista match om några dagar, så mycket vet jag. Sedan får vi se vad som händer. Vi har vår dörr öppen och kommer att plocka in minst en spelare på nio meter, säger Jesper Larsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close