skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Dags för Beddingespelen

I morgon tisdag startar den 81:a upplagan Beddingespelen by Optimala hem. Tävlingen, som är en av Sveriges äldsta utomhusturneringar, spelas 20 juni-2 juli på Beddinges tennisbanor i Beddingestrand.

I årets tävling spelas totalt 17 klasser och en sommartourtävling för herrar och damer med 20 000 kronor i prispengar. Sommartourtävlingen spelas 25-28 juni med finaler i både herrsingel och damsingel onsdagen den 28 juni klockan 15.00.
– Det ska bli riktigt roligt att få arrangera årets Beddingespelen by Optimala hem i nära samarbete med Beddingestrands TK och våra samarbetspartners. Vi ser verkligen fram emot detta arrangemang och vår tävlingsledare Jon Sigurdsson är laddad inför uppgiften. Nu hoppas vi få se många spännande tennismatcher i årets tävling, säger Janne Immonen, klubbchef i Fair Play TK.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close