skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheter

Blått snack 13 Juni. Möt Zia Sakirovski (Zioush)

Han är Rosengårdskillen som 17-åring lämnade himmelsblått för att söka lyckan i holländska klubben Alkmaar. I veckans Blått snack pratar vi om det där med att lämna för tidigt eller inte. Möt Zia Sakirovski eller Zioush.
Det blir snack om att växa upp med fem systrar, om att bryta upp med allt hemma i Sverige och flytta utomlands för ett hägrande proffsliv. Vi får en recension av det holländska köket och vi får reda på varför Premier League inte passar Zia. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack.

Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close