Nyheter

Hallbäck junior förlänger

Familjen Hallbäck sätter sin prägel på Ystads IF en bra bit in i framtiden.
Idag blev det offentligt att Anton Hallböck förlänger sitt kontrakt med tre år.

Anton Hallbäck stannar i Ystads IF ytterligare tre år – till och med säsongen 2019/2020.
– Anton har den senaste säsongen visat att han är väldigt användbar i laget på många positioner och även i försvarsspelet där han gjort stor nytta som center i det offensiva försvaret. Dessutom är Anton en glädjespridare i laget och står för karaktär som är väldigt nyttig för ett framgångsrikt lag. Vi tror mycket på Anton, som har en fortsatt stor utvecklingspotential, och han är en viktig bit i vårt lagbygge för framtiden” säger sportchef Marcus Lindgren.

För Anton var det ett enkelt val. Kanske ännu mer sedan det står klart att pappa Jerry ska träna laget de närmsta åren.
– För mig kändes det helt rätt med ett förlängt kontrakt. Mina två första år här har varit lärorika och jag känner att jag växt in i spelet i Handbollsligan och alla dess lag! Det är alltid smickrande när folk tror på en och efter två år i YIF-tröjan känner jag både stöd från föreningen och publiken (som gör ett toppenjobb när dem hejar på oss). Privat trivs både jag och min flickvän, hon är grym som skaffat sig både jobb och ett fotbollslag att spela i.
– Själv har jag alltid kul när jag ska ner till träningarna och vid sidan av handbollen finns möjligheten att fokusera på mitt företag, vilket jag tror är positivt för att må bra! För att sammanfatta mitt beslut känns det helrätt! Jag vet att jag från och med nu har tre år framöver att
utvecklats ännu mer och få vara med på den resan som startat, säger Anton Hallbäck.

Läs även:

Anton “Jerry” Hallbäck går en kamp – mot skånskan

Relaterade artiklar

Back to top button
Close