Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 4 Juli. Möt Johan Wiland

Med rötterna i knalleland kom han till Malmö FF sommaren 2015 och har under resans gång blivit en av supportrarnas favorit och bottenpluggen i den himmelsblå skutan. Möt en härlig västgöte vid namn Johan Wiland.
Det blir snack om Champions League, om Johans spelstil och om vad Malmö FF betytt för honom de snart tre åren han vaktat stolparna för himmelsblått.

Johan avslöjar även en oanad talang och berättar om varför han blev målvakt. Du får även reda på vad Johan tycker om att leka kurragömma och om att Franz Brorsson dricker ur hans vattenflaska. Detta och mycket mycket mer i avsnitt 75 av Blått snack med himmelsblåtts egen västgöte Johan Wiland. Ciceroner är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

 

Taggar

Relaterade artiklar

Back to top button
Close