skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Kosovaspelare till Husie IF

Husie IF har skaffat mer rutin till sitt unga lag i division 5-fotbollen. Ylber Ferati lämnar Kosova IF för att istället spela för Husie IF.

_ Ylber kommer vara en nyttig spelare för oss. Han har mycket rutin från division 4 och det behövs i vårt unga lag. Vi värvar inte bara för att vi ska värva. Husie har fantastiska unga spelare som gjort det jättebra under vårsäsongen och de kommer förmodligen att göra det till hösten också, men med lite konkurrens runt platserna blir man en bättre spelare, säger Husie IF-tränaren Blerim Mullici.

Efter vårsäsongen ligger Husie IF åtta i division 5 sydvästra, men avslutade med en 5-1-seger mot Arlövs BI.

_ Som tränare är jag jätteglad över att en spelare som Ylber vill komma till Husie IF. Han har varit ordinarie i flera år i Kosova IF, men fått lite speltid i år och det är därför han tar det här steget.

_ Han är ett kraftpaket, är snabb och har en fin vänsterfot. Nu lär konkurrensen höjas ännu mer på yttermittfältet. Vi behövde en spelare som vågar utmana och gör jobbet upp och ner, säger Blerim Mullici.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close