Nyheter

Fornling nära drömfajten

Malmöboxaren Sven Fornling ser ut att få som han vill. Matchen mot Oscar Ahlin är på gång.

Förhandlingar mellan Team Fornling och Team Ahlin befinner sig i sitt slutskede. Matchen väntas äga rum den 30 september. I Stockholm.

– Såvitt jag förstår vill Team Sauerland och Team ECB att matchen ska bli av. Alla, et vill säga promotorer, branschfolk, tränare vill. Den enda som inte har skrivit under pappret är Ahlin. Jag vet inte vad han väntar på? säger Sven Fornling i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Så jag säger nu helt uppriktigt till Oscar: Skriv under. Jag tar fighten på din hemmaplan och jag sätter båda mina bälten på spel för att detta ska gå i lås, låt oss ge det som fansen i Sverige har längtat efter! Jag kommer för att visa vad en sann svensk mästare går för och det kommer bli en oförglömlig kväll för svensk proffsboxning. Precis som alltid när jag går in i ringen blir det show. Fram med pennan och låt oss ge folk något att längta efter.

Besked om matchen blir av väntas inom en och max två veckor och Sven Fornling är övertygad om att den kommer att öppna dörrar till större matcher.

– Det är en match som ligger rätt i tiden för oss båda. Jag har stor respekt för Oscar. Vinner jag mot Ahlin, vilket jag är övertygad om, så kommer jag går jag efter EU-titeln inom 1-2 matcher. Så är det bara, säger han i pressmeddelandet.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close