HandbollNyheter

Från Lundagård till OV

OV Helsingborg har knutit till sig 22-åriga Anne Lind, ursprungligen från Strands IF, senast i Lundagård. Hudiksvallstjejen har skrivit på för två år och har redan anslutit till truppen.

-Anne är en spelare som med fördel kan användas på båda kanterna, hon är kontringsstark och säker i avslutet, säger Joakim Forsberg, tränare OV Dam.
-Vår prioritet har varit att förstärka kanterna och vi är mycket nöjda med att ha knutit till oss Anne. Hon har ett par års erfarenhet av allsvenskt spel och passar bra in i Joakims lagbygge, säger Anette Finnberg, sportchef OV Dam.

– Jag flyttade ner till Skåne för att plugga till civilingenjör på LTH. Den här säsongen kände jag att jag behövde en ny utmaning och jag fick ett väldigt positivt intryck av OV när jag provtränade, säger Anne Lind.
– Jag tycker kontringsspelet är det roligaste och då spelar det inte så stor roll vilken kant jag spelar på. Det ska bli roligt att se vad vi kan åstadkomma i allsvenskan, förhoppningsvis kan jag bidra med snabbhet och lite enkla kontringsmål, avslutar Lind.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close