HandbollNyheter

Seger för Lödde Vikings i Åhus

Under tisdagskvällen avgjordes klasserna för pojkar och flickor födda 2002 i Åhus Beachhandboll Festival. Kärra och Lödde Vikings var lagen som fick guldmedaljerna med sig hem. Staffanstorps HK var i final i Flickklassen.

 

Flickor 02 (totalt76 lag):
Staffanstorp HK 2 – Kärra HF 2
Slutresultat: 10-12

Två rutinerade finallag i dessa sammanhang bjöd på en riktigt jämn match. Göteborgskorna skaffade sig ett tvåmålsöverläge efter halva fighten och det greppet släppte de sedan aldrig. Lika imponerande som vanligt, och extra guldstjärna för hälsningsgesterna till publiken när namnen ropades upp.

Staffanstorps lag: Elin Hammarstrand, Ellen Hansen, Elsa Gallbraith, Lovisa Jonason, Rebecka Nikkelsen, Linnea Pripp och Rebecka Wall.
Kärras lag: Emelie Lenzi, Ida Hesselbäck, Kajsa Brage, Nellie Andersson, Matilda Antonsson Hjälmedala, Ella Larsson och Jennifer Johansson.

***

Lödde Vikings P02
Lödde Vikings P02

 

Pojkar 02 (totalt 79 lag)
HK Silwing Troja – Lödde Vikings LVHK
Slutresultat: 11-15

Speciellt spännande blev inte den här finalen. Lödde Vikings LVHK har mycket rutin från täppets frasiga sand och kopplade greppet tidigt. Albert Månsson dominerade i målprotokollet, men det går inte att komma ifrån att det var ett mycket samspelt lag som verkligen såg till att utnyttja sina styrkor på bästa sätt.

Silwing Trojas lag: David Chan, Oliver Ahlm Hemström, Axel Skoog, Julian Sjögren, Joakim Lindahl och Kevin Andersson.
Lödde Vikings LVHK: Elias Håkansson, Albert Månsson, Lucas Winberg, Axel Svensson, Nils Palm och Marcus Kerschner.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close